Prijzen en tarieven

Overnachten bij De Oase is niet duur. Hieronder kunt u de prijzen bekijken. Omdat wij niet aan de dure kant zijn, weten veel mensen ons te goed te vinden. We hebben regelmatig gasten die al eens eerder bij ons zijn geweest en voor een tweede, derde of zelfs vierde keer bij ons terugkomen. Daar zijn wij beste wel een beetje trots op als nuchtere achterhoekers, maar dat schreeuwen wij niet van de daken. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg is een uitdrukking die in De Achterhoek vaak voorkomt. Maar nu dus even een overzicht van de prijzen.

Overnachting slechts € 29,00 per persoon per nacht + € 1,10 toeristenbelasting p.p.p.n.
Bij de prijs is inbegrepen: beddegoed, handdoeken, ‘s morgens een uitgebreid ontbijt.

Tegen een kleine meerprijs van slechts € 8,50 is een warme maaltijd mogelijk.

Voor een verblijf van meerdere nachten geldt een korting van € 2,- per persoon per nacht en komt de prijs per persoon per nacht op slechts € 27,00

Indien u interesse heeft en eigenlijk al heeft besloten om te informeren of er nog plaats is in De Oase op de door u gewenste datum, wacht u dan vooral niet te lang met reserveren. Het zou jammer zijn dat iemand anders u net even een dag voor is en u niet op de door u gewenste datum kunt komen.

Tijdig informeren naar de mogelijkheden voorkomt teleurstellingen en u kunt altijd vrijblijvend een optie nemen. Indien iemand anders dan wil boeken, dan bellen wij u eerst om met u af te stemmen of u wel of niet wilt komen. We kunnen u een optie geven voor maximaal 7 dagen.