Het Huis

Stan Bouman PhotographyHet huis van De Oase is gelegen in de groene Achterhoek en wel in het buurtschap Heelweg. Het huis is nieuw gebouwd in 2008 en voldoet aan alle nieuwe voorschriften. Zo is het plafond hoog, zijn de deuren hoog en ook nog eens breed en is de isolatie optimaal.

Stan Bouman Photography

U ziet eerst een aantal foto’s van het huis en daaronder een korte korte beschrijving van Heelweg, met dank aan Wikipedia.nl. Tot slot kunt u ook de YouTube video nog even bekijken, zodat u een compleet beeld krijgt.

  Stan Bouman PhotographyStan Bouman PhotographyStan Bouman Photography

Het huis is voorzien van een grote badkamer met zowel een ligbad alsook een douche gedeelte plus toilet. De badkamer is gelegen op de bovenverdieping bij de slaapkamers.

Stan Bouman PhotographyStan Bouman Photography
Stan Bouman Photography

Beneden bevindt zich een toiletgroep met tevens een douchegedeelte.

Stan Bouman PhotographyStan Bouman Photography
Stan Bouman Photography

Heelweg is een buurtschap in de Nederlandse gemeente Oude IJsselstreek, gelegen in de provincie Gelderland met ongeveer 1000 inwoners. Het beslaat een uitgestrekt gebied ten noorden van het dorp Varsseveld en omvat de kernen Heelweg-Oost en Heelweg-West. De buurtschap ligt aan de N18 (Twenteroute).

De buurtschap is gelegen op de zuidflank van de Halserug, een 16 km lange zuidoost-noordwest verlopende dekzandrug. Deze rug is zowel cultuurhistorisch als aardkundig van belang.

Heelweg werd reeds in het jaar 828 genoemd in een giftbrief. Daarin wordt Heelweg Hellenwich genoemd.